UBRepair

UBRepair is een bedrijf dat al sinds 2015 actief is in de reparatie branche. Het gezicht achter UBRrepair is Ufuk Barutci. Het is begonnen als een klein reparatiebedrijf waar we voornamelijk smartphones en computers repareren. 

Sinds 2020 is UBRepair gevestigd in Krabbendijke en is het doorgegroeid tot een bedrijf waar bijna alle elektronische apparaturen gerepareerd kunnen worden.

Denk hierbij aan een mobiel, tablet, laptop of spelcomputer. En wanneer je thuis of op kantoor problemen ervaart met het netwerk, komen wij op locatie bij je langs. 

ufuk, gezicht achter ubrepair krabbendijke
Krabbendijke telefoonreparatie ubrepair

Wat wij voor u kunnen verzorgen

telefoonreparatie, telefoonondersteuning

Ondersteuning met mobiele telefoon en tablet

Bij UBRepair hebben we jarenlange ervaring met het verhelpen van grote en kleine problemen. We repareren jouw telefoon in korte tijd en zorgen ervoor dat jouw toestel weer optimaal functioneert.

Wij leveren nieuwe en refurbished telefoons en tablets.  

laptopreparatie, computerreparatie, laptop updaten

Ondersteuning met computer en laptop 

Bij problemen met jouw computer of laptop ben je bij ons aan het juiste adres. Van beveiliging tot aan het onderhouden van je apparatuur kun je op ons rekenen. In korte tijd kunnen wij bepalen waar het probleem zit.

Wij leveren ook nieuwe en refurbished computers en laptops.

Wifi verbeteren in woning of kantoor

Heb jij thuis of op kantoor last van een slechte wifi verbinding of heb je hulp nodig bij een installatie? Wij bieden op locatie hulp aan bij het versterken van de wifi of bij de installatie. 

Ook leveren wij versterkers voor op locatie. Afhankelijk van jouw situatie kunnen wij bepalen wat je nodig hebt.