UBRepair

UBRepair is een bedrijf die al sinds 2015 actief is in de reparatie branche. Het is begonnen met een klein reparatie bedrijfje waar we voornamelijk smartphones en computers repareerden.

Sinds 2020 zijn we gevestigd in Krabbendijke en zijn we doorgegroeid tot een bedrijf waar we bijna alle elektronische apparaten voor u kunnen repareren.

Denk hierbij aan uw mobiel, tablet, laptop of uw spelcomputer. Ook kunt u rekenen op ons als u problemen heeft met uw netwerk thuis of op kantoor. Van netwerk bekabeling tot aan uw wifi netwerk in en rondom uw huis.Wat wij voor u kunnen verzorgen

Ondersteuning met uw mobiele telefoon / tablet

Doordat wij al jaren druk bezig zijn met de reparatie van de smartphones en tablets. Hebben we hier erg veel ervaring mee en zijn we hier echt in thuis

Wij leveren ook nieuw/refurbished toestellen

Ondersteuning met uw computer / laptop bij U op locatie.

Ook bij problemen met uw computer bent u bij ons bij het juiste adres. Van beveiliging tot aan het onderhouden van uw apparatuur kunt u rekenen op ons.

Wij leveren ook nieuwe computers.

Wifi dekking in en rondom uw woning of kantoor

Afgelopen jaren hebben wij verschillende klanten mogen voorzien van een goede wifi netwerk in en rondom hun woningen en bedrijven.

Wij leveren ook versterkers voor uw situatie